sâmbătă, noiembrie 07, 2009

Bagaj emotional sau nimic



ARHANGHELUL URIEL prin Jennifer Hoffman (ii multumim Alexandrei)
12 octombrie 2009
Bagaj emotional sau nimic

Energia Universului este constituita din nimic, nu in sensul in care am fi singuri pe lume, intrucat nu ar mai exista nimic in jurul nostru, ci in sensul ca, in absenta „a ceva anume”, energia Universului este potential pur care asteapta sa capete forma. Intensitatea fortei care ne sta la dispozitie este dincolo de perceptia umana, pentru ca noi avem puterea nelimitata de a materializa orice dorim, in orice domeniu al vietii noastre. Si, in general, alegem acel domeniu care ne este cel mai la indemana – bagajul nostru emotional.
 
De ce am alege sa cream folosindu-ne bagajul existent, utilizand cele mai problematice aspecte ale noastre, in loc sa algem ceva mai frumos, mai satisfacator si mai reprezentativ pentru viata? Pentru ca ego-ul crede ca, prin concentrarea asupra unor zone care ne fac sa ne simtim neputinciosi, vom reusi sa ne simtim mai puternici. Asa ca, oriunde simtim durere, frustrare, dezamagire, tradare, furie sau frica, acolo este punctul asupra caruia ne vom concentra. Acestea sunt rotitele care scartaie in angrenajul vietii noastre si ele capata cea mai multa atentie, pentru ca noi avem credinta ca, daca ne vom ocupa de ele, vor disparea si toata viata noastra va reintra in normal.

Deoarece energia urmeaza intentia, acordand atat de multa atentie bagajului nostru emotional, noi cream de fapt mai multa energie de acelasi fel. In loc sa ne simtim mai puternici suntem lipsiti de putere, pentru ca acum avem de abordat si mai multe aspecte ale fricii. Si apoi ne gandim ca Universul este impotriva noastra si ca tot ce face puterea nimicului este sa creeze si mai multe probleme. Dar, pentru Univers, puterea nu este nimic mai mult decat putere si el nu ne judeca niciodata. Orice energie eliberam primeste reactia corespunzatoare care nu se va opri pentru a evalua daca da nastere la ceea ce dorim noi sau nu.

Putem folosi puterea nimicului in scopul atingerii potentialului nostru suprem prin detasare, indepartand bagajul emotional din procesul de creatie. Avem oare un bagaj emotional functional in acest moment? Daca vine din trecut, atunci puterea lui apartine trecutului. Pentru ca nivelul maxim al puterii noastre se ragaseste in prezent, cea mai buna utilizare a capacitatilor noastre de co-creatie este tot in prezent, ea rezida in lucrul cu energia momentului prezent. Saptamana aceasta, incercati sa deveniti constienti de bagajul emotional caruia ii acordati atentie, incercand sa evitati sa mai creati cu ajutorul lui. Transferati- va gandirea spre momentul prezent, pentru ca acesta este locul in care detineti potentialul maxim. Folositi-va puterea de co-creatie pentru a crea cea mai buna, cea mai minunata, mai fericita si mai plina de abundenta realitate posibila.




Reinventati- va

Cum ar fi daca ati putea sa va reinventati, sa creati un nou „eu” care este liber de toata durerea, erorile, alegerile gresite si limitarile pe care credeti ca le-a creat persoana care sunteti in acest moment ( si care s-ar putea sa nu va placa prea mult). Ce-ar fi daca ar fi posibil sa lasati toate astea sa treaca , sa va prefaceti ca nu s-ar fi intamplat vreodata si, in schimb, sa creati viata pe care v-ati fi dorit sa o alegeti? Puteti crea un nou „eu” numai dorindu-va acest lucru dar, exista doua conditii, trebuie sa va dati la o parte si trebuie sa alegeti ce anume vreti sa fiti.

 
In fiecare noapte, in timpul somnului, corpul nostru trece printr-un minunat proces de regenerare si innoire. Aceste procese sunt esentiale pentru viata si au loc atunci cand mintea noastra constienta este inchisa pentru ca altfel ar sta in calea lor. Asa ca suntem adormiti, pentru ca astfel corpul nostru sa creeze un nou „noi” in cel mai bun si mai eficient mod posibil. Iata deci o parte a secretului auto re-inventarii, in fiecare dimineata ne trezim cu un corp nou, cu celule noi si cu potential pentru o noua viata.
Avem doua moduri ne a ne privi pe noi insine, ca inadaptati si ratati, sau ca fiinte puternice care pot fi re-create in orice zi si in orice moment. Dar conceptul lipsei limitelor este cam mult pentru noi. Asa ca ne ingradim singuri puterea nelimitata, rememorand greseli, alegeri pe care le credem nepotrivite, temeri si limitari. Acestea toate satisfac nevoia egoului de ingradiri si noi ne simtim bine, atunci cand nu ne respectam natura fara limite. Vrem, in acelasi timp, sa putem sa ne re-inventam, sa ne schimbam viata, sa facem alegeri diferite si sa devenim o persoana diferita. Acest lucru este posibil, atunci cand nu ne mai dorim si nu mai incercam sa ne judecam intr-o noua realitate.

Daca ar fi sa ne intrerupem judecatile, am vedea ca viata este o simpla serie de alegeri, care nu sunt nimic mai mult decat evenimente, in cursul calatoriei vietii noastre. Ele nu au niciun alt inteles, in afara celui pe care i-l atribuim noi si ceea ce unei persoane i se pare cumplit, alteia ii poate aparea ca un miracol. Aceste evenimente ne reflecta nevoia ego-ului de a se simti puternic, precum si dorinta de vindecare a sufletului. Asa ca, fiecare alegere „gresita” pe care ati facut-o este doar o alegere. Pentru a va reinventa, faceti curatenia zilnica a memoriei, curatenie prin care evacuati toate judecatile privitoare la voi si la viata voastra, inlocuind fiecare gand limitativ, cu unul pozitiv. Atunci cand va schimbati focalizarea veti, se schimba si energia vietii si curand persoana care va doriti sa fiti, va deveni persoana care sunteti.
 






Mesajul lui Uriel – Traiti o viata demna
 
Meritati binecuvantari nelimitate, de pace, bucurie si abundenta deplina. Acestea sunt drepturile voastre din nastere, fiind copii ai Creatorului, scantei de Lumina Divina si administratori si profesori ai celei de-a treia dimensiuni. Da, asa este, voi sunteti profesorii celei de-a treia dimensiuni, trimisi aici pentru a practica, a preda si a stapani inaltarea care sa poarte ce-a de-a treia dimensiune si intreaga omenire, catre nivelele superioare ale fiintei. Existenta vostru aici nu este o pedeapsa, o pierdere de timp sau un neajuns, el reprezinta o calatorie a constientei, foarte atent pusa la punct. Voi sunteti maestrii invatatori si conducatorii carora li s-a incredintat o misiune sacra. Sunteti demni de viata voastra, este viata voastra demna de voi?
 
Intreaga realitate tridimensionala incepe cu voi. Intreaga creatie de pe planul pamantesc va apartine. Potentialul il reprezinta promisiunea, rezultatul este responsabilitatea voastra. Il rugati pe Dumnezeu sa va salveze de propria creatie, nerealizand ca puterea transformarii tuturor lucrurilor va apartine deja. Ingerii si ghizii vostri va sunt ajutoare si salvarea voastra nu sta in plecarea de pe planul pamantesc, ci in transformarea acestuia. Acesta este darul vostru catre Univers, misiunea voastra in cadrul ciclurilor Universale mai ample, pe care mintea voastra pamantesca nu le poate cuprinde. Duceti o viata demna de voi si de cine sunteti?

Densitatea este transformata de catre iubirea neconditionata si Lumina pe care le purtati. O viata demna de voi este viata pe care o creati la nivelul vibratiei voastre superioare. Densitatea celei de-a treia dimensiuni va fi intotdeauna irezistibila si provocatoare, dar ea reprezinta cea mai maleabila energie din Univers si, atunci cand aplicati propria energie, cu ea se lucreaza cel mai usor. Nu mai trebuie sa va gasiti in energia lumii, pentru a da nastere la transformari. Dorinta voastra de a va afla aici este darul pe care il faceti Creatorului, sacrificiul vostru pentru omenire si crearea unei vieti demne de voi, de energia si de misiunea voastra ea reprezinta cea mai inalta expresie a Luminii pe care o aduceti pe Pamant. 


Noile concepte ale puterii

Toti adultii si tinerii Indigo si Cristal au putin respect pentru cei care abuzeaza de putere. De fapt, ei se opun atat de mult folosirii gresite a puterii, incat sunt reticenti sa-si foloseasca propria putere. Nu vor sa faca abuz de propria autoritate sau putere, fortandu-i pe ceilalti sa le faca pe plac, sau impingand sau manipuland pe altcineva in vreun fel. Intre amintirile trecutului si experientele prezentului legate de abuzul de putere, ei sunt deseori derutati, dezavantajati si paralizati de indoiala sau frica, deoarece nu stiu cum sa-si foloseasca puterea.

 
Aceste generatii afla ca, deseori, aceia in care au incredere profita de pe urma lor si propria lor putere este folosita impotriva lor. Ei cred ca ceilati vor proceda dupa cum spun si ca le au in vedere interesele. De ce ar face altminteri? Dar atunci cand sunt manipulati si cand se abuzezeaza de puterea lor, ei au mai putina incredere si se retrag in propria energie, dezamagiti inca o data de lume. Este dificil pentru un Indigo sau un Cristal sa spuna „nu” cuiva, fara sa se simta vinovati sau raspunzatori, in special daca cred ca persoana respectiva chiar are nevoie.
 
Daca ati urmarit vreodata interactiunile intre Indigo si Cristal, sunt evidente impartirea puterii si respectul reciproc. Ei sunt impacati unul cu celalalt, blocajele apar numai atunci cand au de a face cu alt fel de oameni. Pentru a-si putea folosi puterea, intr-o lume despre care cred ca incearca sa-i faca pe toti sa se simta neputinciosi, ei trebuie sa invete sa se pastreze centrati, concentrati si impamantati. Trebuie sa invete sa nu se retraga sau sa fuga, la primul semn de conflict, sa ramana pe loc si sa-si sustina punctul de vedere. Ceea ce ei nu pot sa inteleaga este ca lumea poate spune „nu”, pentru niciun alt motiv decat acela ca si asta este un raspuns.



Noile perspective si folosirea puterii fac parte din schimbarea paradigmei. Acestea vor indeparta utilizarea manipulativa, coercitiva si fortata a puterii, asupra unei persoane care este echilibrata, respectuoasa si plina de compasiune. Capul de lance al acestei schimbari il reprezinta persoanele Indigo si Cristal, care tocmai din acest motiv se afla aici. Persoanele Indigo au o extraordinara putere personala (in mare parte ascunsa, pana cand considera ca a venit momentul sa o scoata la iveala) si atunci cand ea este canalizata in directia corecta, le permite sa fie mari vizionari si conducatori. Dar pentru aceasta trebuie sa depaseasca luptele puterii si sa invete sa aiba incredere in propria putere, astfel incat sa o foloseasca intr-o lume care poate sa spuna „nu”, atunci cand, de fapt, ar vrea sa spuna „convinge-ma ca ai dreptate.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu