joi, noiembrie 19, 2009

Fila 28 : ELEMENTE DE MEDICINĂ SACRĂ încadrare în programul la Ezoteric Fest 19-22 nov

În cadrul conferinţei Ezoteric Fest Timişoara este prevăzut a se prezenta duminică, 22 nov între orele 14 – 14,40 lucrarea „Elemente de medicină sacră”. Între orele 14,45 – 15,25 este prevăzut a se ţine un workshop, în sala de la etaj, pe aceeaşi temă.
În cadrul fiecăreia dintre acestea este prevăzut, în funcţie de timpul disponibil, şi câte o meditaţie de trezire şi stimulare a resurselor minunate puse în fiecare dintre noi de Dumnezeu Tatăl cu efect şi asupra îmbunătăţirii stării de sănătate.
Ataşez sinteza lucrării ce urmează a fi prezentată.

Cu Lumină ţi Iubire, Ioan şi Georgeta 

ELEMENTE DE MEDICINĂ SACRĂ

Starea normală este de sănătate şi de bucurie continuă ca de copil. Până nu suntem în această stare este un semn că trebuie să ne sporim armonia. Bolile şi necazurile sunt semne că trebuie să ne întărim legătura sufletului cu Dumnezeu.
Se ştie din vechime, de pe vremea lui Zamolxe, că pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece întâi sufletul. După mii de ani reuşeşte şi ştiinţa să demonstreze tot mai mult aceasta:
- în condiţii de laborator este demonstrat că şi un gând bun ne sporeşte imunitatea, mobilizându-ne resursele pentru recuperare;
- prof. dr. Bruce H. Lipton, creatorul epigeneticii, ne arată că atunci când suntem armonioşi ne vindecăm până în profunzimea celulelor;
- dr. Ryke Geerd Hamer, fost şef la clinica oncologică a Universităţii din Munchen, demonstrează, la rândul lui, că cancerul este generat de un şoc psihologic; tipul cancerului şi zona în care acesta apare este în funcţie de tipul şocului şi dinspre cine apare şocul; pe baza a peste 31 mii cazuri tratate demonstrează că prin rezolvarea şocului psihologic, fără a se apela la chimioterapie şi radioterapie, şansele de recuperare sunt de peste 92%.

Deşi aceste realizări par incredibile cercetările propri arată că Creaţia Divină este şi mai minunată decât ne-o putem noi imagina - când suntem în stare de armonie starea aceasta se poate transmite şi spre cei apropiaţi nouă. Ca linie generală se observă la cei cu care colaborez îmbunătăţirea stării de sănătate şi luminarea viitorului stare care se transmite şi spre cei apropiaţi… Ceea ce se face cu cei cu care colaborez este o şcoală a creşterii armoniei sufletului cu Întregul, cu Dumnezeu Tatăl. Trebuie să înţelegem că prin intermediul fiecăruia dintre noi, ca părţi ale Întregului, Dumnezeu Tatăl îşi face lucrarea; pe măsură ce ne sporeşte armonia Îşi poate face tot mai frumos lucrarea.
Îmbunătăţirea stării de sănătate şi a viitorului sunt o rezultantă a sporirii armoniei. Sunt multe cazuri în care fără a mă ocupa de cei aflaţi în stare de suferinţă ci de persoane apropiate lor, care mă solicită, se poate ieşi din această stare. Pentru a înţelege, pentru a ne creşte credinţa, dau câteva exemple:
- o femeie din Beiuş mă caută pentru că era internată de 3 săptămâni la Cluj cu copilul mic, care avea temperatură foarte ridicată şi nu i se găsea cauza; după prima şedinţă, scade temperatura copilului la normal şi dupa 3 zile ajunge acasă.
- o femeie din Elveţia mă caută pentru cumnata ei care era internată cu cancer, în stare terminală, într-un spital din America, la reanimare; doctorii aşteptau să prindă putere s-o poată da acasă să nu moară în spital; am început să colaborez din acea după amiază cu ea şi de a 2 zi şi cu soţul ei; de a 2 zi cumnata ei a început să prindă putere; ultima dată când am discutat cu ei îmi spuneau că începu-se să mănânce şi să se dea jos din pat.
- din Bucureşti mă caută soţul unei femei cu cancer la cap pe care i-o dăduseră din spital „în pătură”, pe care o hrănea prin perfuzii şi nu vorbea; ocupându-mă de el soţia i se recuperează tot mai mult; recuperarea se realizează mult mai repede după ce în cursul unei terapii colective reuşeşte să lase în totalitate să se facă voia lui Dumnezeu; în prezent femeia vorbeşte şi mănâncă singură.
- sunt multe cazuri de ieşire din comă de gradul 4 fără să mă ocup de cei aflaţi în stare de comă ci de persoane apropiate lor; în unul din aceste cazuri femeia, care fusese conştientă pe toată perioada comei, mi-a recunoscut vocea cand m-am dus de mai multe ori „dincolo” pentru a o ajuta să iasă din starea de comă.

…şi toate acestea le realizează Dumnezeu Tatăl prin intermediul meu de la distanţă; în proporţie de peste 90% se lucrează de la distanţă, şi le prezint pentru a ne creşte credinţa…
Deşi rezultatele deosebite obţinute de dr. Hamer par incredibile, rezultatele obţinute de noi confirmă, la rândul lor, că pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece întâi sufletul şi, în plus, ne arată că atunci când se vindecă sufletul cuiva această stare se transmite şi spre cei apropiaţi lui, în funcţie de cât se pot deschide cu sufletul ca să primească ajutorul.
Se pune întrebarea de ce mulţi dintre noi mergem din medic în medic din specialist în specialist şi totuşi nu ne putem face bine. Trebuie să înţelegem că fiecare dintre „boli” poate fi aşezată pe o scară de la 0 până la 10 pe un anumit nivel. Medicul sau specialistul prin intermediul căruia se poate realiza recuperarea trebuie să fie pe un nivel mai înalt decât nivelul bolii. Nivelul la care se poate interveni prin fiecare din noi este dat de starea noastră de armonie, pe măsură ce ne sporeşte armonia putându-se interveni la nivele mai înalte.
De exemplu bolile karmice sunt considerate nevindecabile pentru că sunt în partea de sus a acestei scări şi sunt puţini cei prin intermediul cărora se poate interveni la aceste nivele… Şi prin intermediul meu se poate interveni în cca 90% din bolile karmice; la ceilalţi se consideră că încă nu au dreptul să primească ajutor.
Boala este însoţită de o încărcătură negativă. Dacă luăm o pastilă, sau facem o terapie ca să ne facem bine, fără să ne vindecăm sufletul, nu facem altceva decât să mutăm încărcătura negativă de pe sănătate pe viitorul nostru şi a celor apropiaţi, înrăutăţind karma, înrăutăţind viitorul.
Nu suntem împotriva medicinii clasice dar este important s-o înţelegem ca pe o medicină de urgenţă. În primul rând trebuie să ne mobilizăm resursele minunate puse în noi de Dumnezeu Tatăl prin creşterea armoniei sufletului şi atunci ne deschidem tot mai mult să vină puterea divină care dă viaţă tuturor să ne facă bine, căci noi am făcut şi pastile şi bisturie şi lasere şi … dar nu suntem în stare să dăm viaţă nici măcar unui fir de iarbă. Pastilele, cât mai naturale posibile, şi celelalte tehnici medicale trebuie să le înţelegem ca ajutoare pentru a trece prin situaţii mai dificile. Când sufletul este frumos şi pastilele lucrează mai bine…
Cu cei care îndeplinesc condiţiile şi doresc putem colabora pentru creşterea armoniei sufletului cu Dumnezeu şi reconectarea conştientă, o cale directă de înălţare a sufletului spre Dumnezeu. Prin aceasta se poate menţine şi îmbunătăţi starea de sănătate şi se ajunge să ne putem bucura tot mai mult de fiecare clipă.
Cu Lumină şi Iubire, Ioan şi Georgeta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu