sâmbătă, noiembrie 21, 2009

Fila 41: Ce se face la terapiile colective?Ce se face prin Ioan?

Mulţi mă întreabă ce se face la terapiile colective, iniţierile şi cursurile pe care le ţinem.
Ceea ce poate primi fiecare este în funcţie de calitatea sufletului său. Şi soarele vine până lângă geam dar ca să intre în casă trebuie să tragem draperiile deoparte.
Le spunem terapii colective pentru a le asemăna cu ceva. Cei care fac terapii acţionează pentru ai face bine pe cei de care se ocupă. Cei cu care „colaborăm” se fac singuri bine prin mobilizarea resurselor interne proprii ca urmare a curăţirii şi înălţării. Sunt colective pentru că se „lucrează” cu mai mulţi oameni odată ceea ce ne permite să ne ocupăm de fiecare mai mult timp la costuri rezonabile.
Ele sunt şi iniţieri pentru că cei cu care începem să lucram se realizează o iniţiere continuă.
Sunt şi cursuri pentru că cei cu care ajungem să colaborăm învaţă în toate planurile: conştient, subconştient, supraconştient… Este importantă informaţia primită în planul conştient dar e mult mai importantă energia şi informaţia pe care o primeşte fiecare fără cuvinte direct de la Dumnezeu Tatăl când suntem împreună…
Cu toţi suntem copiii lui Dumnezeu. Dar când Iisus îi spune ucenicului care-şi cere voie să-şi îngroape tatăl şi apoi să-l urmeze să lase morţii să-şi îngroape morţii ne indică şi că în starea „normală” suntem abia într-o stare potenţială de copii ai lui Dumnezeu. Pentru a deveni copiii lui Dumnezeu trebuie să ajungem să trăim în prezent precum copiii, să ajungem să ne bucurăm şi minunăm precum copiii.
Pe măsură ce înaintăm se produce o transformare profundă, ajungând să trăim tot mai frumos în prezent, să ne bucurăm tot mai mult de fiecare clipă, ca şi copiii. Se urmează Calea transmisă de Iisus, ea putând fi urmată atât de cei aflaţi pe căi religioase cât şi pe cale ştiinţifică.
Aceasta are ca efect şi transformarea în planul fizic până în profunzimea celulelor, aşa cum ne arată, Bruce Lipton , creatorul epigeneticii.
De asemenea ne dă şanse de recuperare şi din cele mai grele boli, cum ne arată dr. Ryke Geerd Hamer, creatorul noi medicini germane, printr-o cazuistică impresionantă. El demonstrează încă odată ceea ce se ştia din vechime că pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece întâi sufletul.
Prin curăţirea şi transformarea corpurilor subtile se realizează şi o reconectare conştientă tot mai profundă cu Întregul, cu Dumnezeu Tatăl,
Se observă că starea de bine şi de sănătate se transmite şi spre persoanele apropiate celor cu care ajungem să lucrăm.
Cu Lumină şi Iubire, Ioan şi Georgeta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu