miercuri, ianuarie 13, 2010

Fila 113 : Solemnitatea si spiritualitatea

      Atit de multa solemnitate este atribuita spiritualitatii.  
     Oamenii fac tot felul de reguli si legi referitor la aceasta. Nu sunt doua suflete identice, deci ceea ce pentru o persoana poate a aparea ca adevar, pentru alta poate sa nu apara. Oamenii au tendinta de a se urma unii pe altii precum oile. Trebuie doar sa observi cind apare ceva nou pe piata publicitatii si toata lumea trebuie sa posede acel lucru. Multi nici macar nu si-l doresc, dar „Este la moda” si chiar daca il vor sau nu, ei trebuie sa-l aiba...
      Spiritualitatea este menita a fi un lucru individual. Este vorba de unicitatea materiei. Fiecare suflet va descoperi Divinitatea, sau ceea ce ei percep a fi Divin, in propriul mod. Da, doi oameni pot urma aceeasi cale, dar vor intilni situatii individuale in care fiecare va intilni propriile adevaruri si raspunsuri la intrebari.
      Prea multe reguli spun care ar trebui sa fie drumul spiritual, adevaratul drum spiritual.Nu exista un adevarat drum! Exista doar drumul vostru! In aceasta cautare a spiritualitatii, multi cred ca nu ar trebui sa se bucure de viata si ca a se distra este gresit. Nimic nu este mai departe de adevar. Un ris bun poate vindeca sufletul mult mai rapid decit orice medicament sau tratament. Daca un suflet nu se distreaza, viata devine plictisitoare. Apoi, viata devine o povara. Cei aflati pe calea spirituala au nevoie sa ia pauze pentru distractie, sa devina copii iarasi si sa lase sa plece toate grijile si necazurile lor. Viata este atit de scurta, si totusi multi indeparteaza distractia in viata. Sa fii fericit, este adevarata spiritualitate. Citi dintre cei ce cititi aceste rinduri sinteti cu adevarat fericiti in viata voastra? Cind va relaxati, cind va distrati, cind va bucurati de hobby-urile voastre si de timpul vostru liber, atunci este momentul in care, noi din lumea spirituala va putem trasmite gindurile noastre. Atunci putem comunica cu voi, nu putem face acest lucru cind sinteti seriosi si incruntati.
       Sa va distrati si sa va relaxati sint cele mai importante lucruri in viata spirituala personala a unei persoane. Viata este un joc, si indata ce capatati notiuni de metafizica si invatati cum sa jucati jocul, atunci viata devine usoara.
       In saptaminile ce urmeaza, intrebati-va „Ce mi-am dorit intotdeauna sa fac”?, apoi mergeti si faceti acel lucru. Nu permiteti costului, distantei, vremii, muncii voastre sau oricarui alt angajament pe care-l aveti, sa va tina departe de realizarea dorintei voastre. ACTIONATI! Veti fi surprinsi de cit de diferiti va veti simti. Apoi continuati. Faceti cite un lucru in fiecare luna terestra, un lucru pe care vi l-ati dorit mereu.
       In dimensiunea noastra ne distram mereu, poate ca o sa va surprinda acest lucru. Dar noi ridem, cintam si ne bucuram de existenta noastra ca suflete. A sosit momentul ca si voi sa invatati sa faceti aceasta.

     M a i t r e y a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu