sâmbătă, ianuarie 02, 2010

Fila 99 : Ce experimentam in 2010

      În următorii ani tereştri, multe suflete vor experimenta dureri fizice, ce nu aparţin acestei vieţi. Prin aceasta vreau să spun că nu vor rezona cu această viată, ci cu vieţile trecute. Energia Centurii Fotonice, aduce la suprafaţă multe probleme de sănătate ce nu pot fi diagnosticate şi explicate.

      

      Majoritatea acestor probleme de sănătate vor fi însoţite de dureri. Sufletul va experimenta durerea, dar doctorii sau profesioniştii ce lucrează în domeniul sănătăţii, nu vor găsi nimic manifestat din această reîncarnare. Durerea va fi acolo, dar când vor fi făcute testele necesare, inclusiv scanări cu raze-x, nimic anormal nu va putea fi văzut în zonele respective. Câteodată, vor exista simptome fizice de boală, cum ar fi bube, pete, etc., urmare a furiei simţite în altă viaţă ce vine acum la suprafaţă, dar de cele mai multe ori va fi doar durere fără a putea fi identificată sursa la testele medicale. Letargie, depresie şi senzaţia lipsei de energie, pot fi deasemenea printre aceste simptome.

        Energia transmisă în planul terestru acum şi în următorii 7 ani tereştri, este proiectată pentru a aduce la suprafaţă energiile vechi – energii ale vieţilor trecute – ce au fost stocate la nivelul memoriei sufletului, de multe reîncarnări. Unele suflete vor experimenta în multe ocazii, dureri şi disconfort localizat evident în multe părţi ale corpului uman, nu doar într-un singur loc. Aceasta se datorează faptului că ei au energie ce trebuie îndepărtată şi care provine din multe încarnări, şi au ales să facă acest lucru în timpul acestei vieţi pământene. 

     Planul terestru trece printr-o perioadă de transformări uriaşe. Vechea Energie este curăţată şi îndepărtată, iar Noua Energie este adusă. 

         Din cauza lipsei de interes a oamenilor şi lipsei de educaţie în ceea ce priveşte ceea ce se întâmplă în planul terestru în aceste vremuri, aceştia nu vor înţelege adeseori ce se întâmplă cu ei. Aceasta se întâmplă în mod special în momentele când energia vieţilor trecute este adusă la suprafaţă. Cei ce au cunoştinţele necesare datorită educaţiei primite, vor fi capabili să înţeleagă ce se întâmplă. Planul terestru încearcă să asiste umanitatea pentru a se muta în vibraţie, pentru a facilita sufletelor de a muta spiritualitatea lor în planuri de conştienţă mai înalte.

       Puteţi să vă întrebaţi, aşa cum mulţi dintre voi o veţi face, „Dar de ce ne este dată durerea? De ce se permite ca acest lucru să se întâmple?” 
    Nu noi facem acest lucru. Acest lucru este creat de energiile de pe şi dimprejurul planului terestru de acum, ce sunt proiectate pentru a asista umanitatea în procesul de înaintare. Pentru acele suflete ce nu au experimentat curăţirea pe parcursul vieţilor trecute, acest fapt poate avea efecte intensificate. Acele fiinţe ce au lucrat pe ele în trecut, care au lucrat şi au asistat sufletele lor în procesul de înaintare, nu vor avea probleme, dar majoritatea vor avea. Cu cât mai mult nu v-aţi debarasat de ceea ce există în memoria sufletelor voastre, cu atât mai mult veţi avea de a face cu acest fapt. Dacă sunteţi unul din acele suflete ce experimentează aceste fenomene, nu disperaţi şi nu vă lăsaţi cuprinşi de teamă.  


    Căutaţi un vindecător alternativ, sau un vindecător energetic sau un terapist ce lucrează pe vieţile trecute. Lăsaţi-i să vă cunoască problemele şi începeţi munca de curăţare a vechilor energii din corpul vostru.

       



         S-ar putea să aveţi disconfort pentru o perioadă de timp, dar odată ce aduceţi la suprafaţă şi eliminaţi energiile, acest lucru va fi făcut pentru totdeauna. Odată ce a plecat, veţi fi capabili să vedeţi multe lucruri pe care înainte nu le puteaţi vedea. Blocajele ce existau acolo de multe reîncarnări, nu vor mai fi, iar sufletul va fi capabil să vibreze la un nivel mai înalt de energie şi conştienţă. Aceasta va uşura procesul de experimentare şi vedere prin iluziile planului terestru, iluzii ce sunt create de către Sinele egotic.

Maitreya

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu