joi, ianuarie 14, 2010

Fila 118 : Esti singura persoana din realitatea ta!Ceilalti sunt oglinzi, invatatori...

     Tu esti singura persoana din realitatea ta!

     Stiti ca sinteti singura persoana din realitatea voastra? Va vad pe multi mirindu-va in legatura cu ce inseamna aceasta afirmatie. Spunind aceasta, va invat sa lasati sa plece pe toti si tot din realitatea voastra si sa va traiti propria viata.
     De multe ori va fi foarte greu sa faceti acest lucru, deoarece ati ajuns sa depindeti atit de mult de ceilalti. Exista o apropiere intre persoane; si totusi, aceste persoane se afla acolo pentru invatatura voastra...

      Fiecare persoana ce vine in viata voastra este o oglinda si un invatator. Scopul lor este de a va ajuta sa vedeti aspectele asupra carora mai trebuie sa lucrati. Sa vedeti partile din voi de care incercati sa fugiti. Voi fugiti de multe dintre aceste persoane, si totusi nimeni nu va este inamic! Toti cei ce vin in viata voastra sint aceia care va invata ceva sau oglindesc ceva cu care nu vreti sa va confruntati. Adesea aceste aspecte au avut loc de-a lungul multor incarnari.
       Pentru voi totul pare foarte real, prieteni, familie, dusmani, le puneti nume, si totusi, ei sint doar niste invatatori si oglinzi, si nimic mai mult si sint actorii din piesa voastra pe care ati creat-o inainte de a veni in planul terestru.
       Ce soc pentru multi dintre voi ca sa realizati acest lucru! Acesta este adevarul. Doar cind veti constientiza si realiza acest lucru, doar atunci veti opri procesul de acuzare a altora pentru problemele voastre si veti accepta responsabilitatile propriei vieti indiferent ca sint bune sau rele.
       Nimeni nu este menit sa aiba o viata proasta, nimeni nu este menit sa fie nefericit, voi va creati propria nefericire. Faceti acest lucru deoarece va este frica sa va traiti visele, deoarece analizati deciziile pe care trebuie sa le luati, in loc de a „face” pur si simplu. Evolutia spirituala se refera la indepartarea fricii de a face ceva, se refera la credinta si increderea ca puteti crea propria realitate. Se refera la iubirea de sine in ciuda faptului ca credeti ca altii nu o fac. Amintiti-va, aceia care credeti ca fac acest lucru, sint acolo ca sa oglindeasca pentru voi lipsa voastra de incredere si credinta in voi.
      Indata ce lectia este invatata, persoana nu mai vine in viata voastra, ei se indeparteaza sau voi faceti acest lucru. Nu mai aveti nevoie de ei. Tot ceea ce pare a fi negativ, poate fi schimbat in pozitiv. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa decideti sa schimbati lucrurile si sa fiti determinati si sa nu va lasati sub influenta Sinelui a carui singur scop este de a va opri din procesul de inaintare. Spiritualitatea nu are legatura cu a fi religios, sfint sau pios, ci are legatura cu faptul de a fi voi cu adevarat, si doar cind faceti acest lucru, va puteti trai viata in modul in care era stabilit sa o traiti. Cind vedeti persoane in jurul vostru care oglindesc ceva si care sint actori pe scena voastra, atunci lectiile nu par a fi atit de grele, ele devin experiente din care sa invatati, si chiar puteti ride de ele. Cind faceti acest lucru, atunci deveniti cu adevart spirituali.
      Priviti pe toti aceia din viata voastra, ca pe un dar, pentru ca ei asta sint, si cind fac ceva care va supara, intrebati-va de ce simtiti atita suparare. Atunci, veti fi capabili sa vedeti carui aspect trebuie sa-i acordati atentie in viata voastra.

Maitreya.

traducerea: Mirela Simonescu

sursa: www.maitreya-edu.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu