miercuri, ianuarie 13, 2010

Fila 115 : Luptind pe toata planeta, pentru proprietati!

Mesaj de la Maitreya :

Privesc cu tristete razboiul si lupta de pe tot cuprinsul planetei, pentru pamint. Ce este pamintul? Este o bucata de praf pe care sinteti obisnuiti sa traiti in timpul calatoriei voastre in planul terestru. Aceasta este tot. Inainte sa veniti, nu a fost al vostru, si cind plecati, nu va fi al vostru...

Da, ii pot auzi pe aceia dintre voi care spun: „dar este pamintul familiei mele!” Aceasta credeti voi si aceasta este ceea ce vi s-a spus, dar nimic nu este al vostru, sau al familiei voastre. Ceea ce aveti, folositi in calatoria voastra, iar cind parasiti planul terestru, nu mai este. El si-a servit scopul. Atita razboi si lupte sint create din cauza pamintului, al proprietatilor. Umanitatea are nevoie sa constientizeze ca nu detine de fapt nimic. Tot ce aveti va este dat pentru folosinta, pentru lectiile voastre din planul terestru. Calatoria vostra este una a invataturii. Tot ceea ce aveti nevoie sa invatati, va este dat, de la unealta numita pamint si proprietate, pina la oamenii ce vin in viata voastra pentru a va invata si a deveni oglinzi pentru voi.
Cind realizati ca de fapt nu detineti nimic, ca totul este acolo pentru ca voi sa invatati, atunci puteti lasa partea materiala si veti putea sa folositi ce aveti, fara teama de a le pierde. Cind va biruiti frica, atunci va cresteti vibratia deoarece nimic nu va mai tine incatusati. Citi dintre voi sinteti legati de ceea ce aveti? Citi dintre voi traiti cu frica ca veti pierde ceea ce aveti? Daca este cazul vostru, atunci, cindva in viata, Universul va indeparta de voi acel lucru, deoarece frica voastra va crea o asemenea situatie. Poae fi o casa, o afacere, un prieten, un iubit, o tara, un pamint, nu conteaza ce este, Universul va fi programat sa-l indeparteze de voi.
Priviti la tot ce aveti, ca si cum ar fi vorba de un imprumut pe care l-ati primit pentru aceasta incarnare. Nu va temeti ca o sa pierdeti ceva. Folositi ceea ce aveti, cu placere si bucurie, nu ati venit aici sa fiti saraci in viata, dar adesea aceast este o situatie pe care o creati din cauza fricii din voi.
Cind planul terestru ajunge la concluzia ca nimic nu poate fi stapinit si ca totul este de fapt un imprumut ce vi s-a dat, doar atunci va fi posibil pentru voi si veti inainta in vibratie. Doar atunci poate fi stopata in planul terestru, lupta, si poate avea loc vindecarea.

Maitreya.

traducerea: Mirela Simonescu

sursa: www.maitreya-edu.org


N.B. - materialele transmise prin channel de Maestru Inaltat Maitreya au fost preluate de pe :  Cristal-Life

      Pe aceasta cale transmit si eu multumirile mele echipei care se ocupa de acest site si celor care au efectuat traducerile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu