miercuri, ianuarie 13, 2010

Fila 117 : Suflete curajoase

        Mesaj de la Maitreya:

        Iti trebuie curaj ca sa te incarnezi in planul terestru.  Fiecare suflet din planul terestru ar trebui sa fie foarte mindru de el insusi, deoarece a ales o cale foarte dificila pentru dezvoltarea sa. De ce este astfel? Deoarece fiecare are Sinele in momentul in care vine in trup fizic. Sinele face ca lucrurile sa fie mai dificile pentru suflet si incetineste dezvoltarea acestuia, iar citeodata o stopeaza. De ce face acest lucru, Sinele?

       De-a lungul a multi ani terestrii, Sinele s-a transformat, la fel ca un virus intr-un computer sau ca un virus din corpul uman. A devenit din ce in ce mai puternic cu fiecare incarnare. La origine, el era instinctul de supravietuire a umanitatii, nu facea rau si era de fapt o atentionare a organismului in fata unei primejdii. Totusi, odata cu trecerea anilor terestrii, aceasta energie, pentru ca de fapt este o energie, s-a transfomat pina a devenit aproape umana.
       Din fericire, Sinele nu poate supravietui corpului care moare, deci nu se intoarce acasa cu voi, in lumea noastra, adevaratul vostru camin. Poate fi o energie foarte manipulativa cind va insoteste in planul terestru. Exista o singura cale de a face fata Sinelui, si aceasta este cresterea vibratiei proprii catre un nivel mai inalt si invataraea controlului – sa nu ii cedati energie. Sinele, egoul se hraneste cu energia corpului emotional. De fiecare data cind reactionati emotiv in fata unei situatii, va hraniti Sinele.    Daca simtiti frica in viata voastra, Sinele o va folosi impotriva voastra, aducind-o in fata voastra cind veti dori sa faceti o schimbare. Atit de multe suflete sint oprite de la a infaptui o schimbare in viata lor, din cauza Sinelui. Si totusi, poate fi controlat, poate fi dresat.
        Nu va veti pierde Sinele pina cind nu veti parasi planul terestru. Chiar si atunci cind va cresteti vibratia catre un nivel de constienta mai inalt, Sinele ramine cu voi., dar nu mai are energie sa se manifeste.  De aceea spunem ca aveti curaj cind va incarnati in planul terestru. Nu este o existenta usoara, dar se pot invata atit de multe rapid, acceptind o incarnare.
        Este ca o recompensa sa va intoarceti acasa in lumea noastra stiind ca ati avut cel putin o incarnare. Unii dintre voi cer ajutorul Maestrilor in procesul de imblinzire a Sinelui. Dar chiar si cu asistenta unui Maestru si cu ajutorul unora din lumea noastra, multi esueaza si nu reusesc sa-si stapineasca Sinele.

        Cum va puteti imblinzi Sinele?

        Nu ii criticati pe altii. Nu ii judecati pe altii. Acceptati ca toate sufletele au un Sine mai Inalt si priviti-i ca pe ceva perfect chiar si cind va supara foarte mult. Detasati-va de acea situatie ca sa puteti privi din exterior. Permiteti altora sa-si experimenteze propria viata. Nu incercati sa o faceti voi pentru ei. Permiteti-le sa se impiedice, sa cada si sa invete ceea ce au nevoie sa invete. Nu ii ajutati in asa fel incit sa nu poata invata propriile lectii. Controlati-va corpul emotional; incercati sa nu reactionati la situatiile emotionale.
      Toata perioada voastra de incarnare are menirea sa fie umpluta cu compasiune si iubire si nu este necesar sa alimentati corpul emotional cu diverse drame create. Faceti fata tuturor fricilor voastre. Mai mult decit orice, iubiti-va pe sine, pentru ca Sinele este foarte refractar la aceasta. Divinitatea va iubeste neconditionat, si va cunoaste toate lectiile de viata. Doar Divinitatea poate decide daca ati invatat lectiile pe care le-ati ales sa le invatati prin harta voastra natala astrala, planul de viata pe care voi insiva l-ati ales inainte de a va incarna. Nimeni altul nu are dreptul sa va judece.       
           Amintiti-va intotdeauna ca, daca altii fac asa, atunci Sinele lor o face, si nimeni altcineva, deoarece Sinele Inalt nu ar irosi energie pentru asemenea lucruri.

Maitreya.

traducerea: Mirela Simonescu

sursa: www.maitreya-edu.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu